Torvfri Blomsterjord pall - 48 sekker

40 Liter

TORVFRI BLOMSTERJORD er vår beste jord som er spesielt velegnet til blomster, grønnsaker og grønne planter i potter, krukker og pallekarmer. Jorden egner seg både inne og ute til de aller fleste planter. En pall består av 48 sekker á 40 liter.

Passer til:

Blomster
Bær
Drivhus
Grønnsaker
Kjøkkenhage
Krukker

1

stk

Ikke definert

Torvfri blomsterjord i sekk på pall. Foto.
Torvfri jord
Beskrivelse

TORVFRI BLOMSTERJORD inneholder næringsrik kompost, organisk hønsegjødsel og vermikulitt som sikrer plantene god etablering og vekst.
Den inneholder også trefiber som gir jorden luftig struktur. Vermikulitten øker jordas evne til å holde på vann og næring.

 • Kvalitetsjord uten torv
 • Godkjent for økologisk produksjon
 • Inneholder vermikulitt og organisk hønsegjødsel
 • Fri for ugress
 • Jorden har luftig og god struktur

Grønn Vekst sin visjon er å skape en levende jord, rik på mikroliv som bidrar til jord- og plantehelse. Vi baserer vår jord på ulike komposter og organisk gjødsel. Dette er verdifulle gjenbruksressurser med en rik mikroflora. Komposten bidrar med verdifulle næringsstoffer i jorda som frigjøres over tid. Dette er organisk materiale som er viktig for plantens trivsel.

Alle Grønn Vekst produkter er produsert i Norge og er godkjent av Mattilsynet. Jorden er testet og utviklet med tilsyn og kontroll i egen forskningsavdeling.

  © 2024 Grønn Vekst

  Org.nr. 981 711 033 MVA

  Personvern og cookies
  vipps-logovisa-logomastercard-logo