Hage-Mix

Min. 1 tonn

Hage-Mix er jord tilpasset din hage. Jorden kan brukes til dyrking, pallekarmer, drivhus og bed. Om du vil dyrke grønnsaker, andre spiselige vekster eller blomster er dette jorden du skal bruke.

Passer til:

Kjøkkenhage
Drivhus
Blomster
Pallekarm
Frukt
Bær
Grønnsaker
Urter
Busker og trær

tonn

Ikke definert

Bilde av Hage-mix jord til bruk når du skal plante grønnsaker og andre spiselige vekster
Jord til hage
Beskrivelse

Hva er Hage-Mix?

Hage-Mix er en jordtype som passer perfekt til de fleste prosjekter i hagen, og du kan dyrke både grønnsaker, bær, frukt, urter, eller plante blomster.

Jorden inneholder sand som gjør at Hage-Mix drenerer godt. Den inneholder også kompost, som tilfører mikroliv og frigjør næring over tid.

Vanligste levering er lastebil med tipp som tar inntil 12 tonn per tur. Velg dette eller et annet alternativ under fraktberegning i handlekurven.

 • Jord til hagen
 • Kan også benyttes til spiselige vekster
 • Fint siktet

Hvorfor velge jord fra Grønn Vekst?
Grønn Vekst sin misjon er å resirkulere avfallsressurser tilbake til jord for å skape ny vekst.

Produktene er bærekraftige og miljøvennlige, fordi det alltid tilstrebes å gjenvinne mest mulig avfall og overskuddsmasser. Ved å fokusere på dette, resirkuleres næringsstoffer og karbon tilbake til jord fra ressurser som allerede er i sirkulasjon.

Målet er å etterligne jorden slik den er fra naturens side med både sand og organisk materiale. Det gir en god hagejord som drenerer optimalt, gir struktur og forankring til røtter, og som ikke har behov for etterfylling.

  © 2024 Grønn Vekst

  Org.nr. 981 711 033 MVA

  Personvern og cookies
  vipps-logovisa-logomastercard-logo