Tips om jord

Her finner du mange tips og mye inspirasjon til hva du trenger for å dyrke og så til ditt neste prosjekt.

Lecakuler i sinkbalje. Foto.

Lecakuler - bruk og gjenbruk

Lecakuler er lette, porøse kuler laget av brent leire ideelle for drenering, jordforbedring og isolasjon. Dette er et norsk naturprodukt som kan brukes igjen og igjen. Les våre tips om bruk og gjenbruk, og hvordan du kan skape et godt miljø for potteplantene dine.

Hånd med vermikompost i håndflaten. Foto.

Vermikompost - naturens beste gjødsel!

Vermikompost er ikke bare en vanlig gjødsel, men det er en naturlig jordforbedrer som beriker jorden med et mangfoldig mikroliv. Dette sørger for bedre næringsopptak hos planter og skaper sunnere vekstforhold i jorden. Hva er vermikompost, og hvorfor er det så gunstig for både planter og miljøet?

Gress med regndråper. Foto.

Toppdressing av plen

Drømmer du om en vakker og grønn plen til sommeren, men føler det er et stykke unna etter vinterens herjing? Her vil vi gi deg noen nyttige tips til hvordan du kan lykkes med å holde din plen flott og grønn hele sommeren.

Hosta med grønne, hjerteformede blader. Foto.

Hosta - slik planter og steller du den

Har du en skyggefull plass i hagen der du vil plante noe som hjelper å holde ugresset borte? En plante som kommer igjen år etter år og krever minimalt med stell? Da er hosta noe for deg! Med store, elegante grønne blader pynter den opp et hvert bed eller krok i hagen.

Syrinhortensia i rosa og hvit. Foto.

Syrinhortensia - slik planter og steller du den

Syrinhortensia er en nydelig busk med store klynger av blomster. Den pryder hagen din fra sensommeren til langt ut på høsten, og kan skifte farge underveis. Busken er en lettstelt tøffing som alle kan få til. Ettersom blomstringstiden er lang bør busken virkelig få en æresplass i hagen!

    © 2024 Grønn Vekst

    Org.nr. 981 711 033 MVA

    Personvern og cookies
    vipps-logovisa-logomastercard-logo