Torvfri Plantejord pall - 48 sekker

40 Liter

TORVFRI PLANTEJORD er en allsidig jord som egner seg både til beplantning og ompotting i bed og pallekarmer, og som jordforbedring. En jord som kan brukes til det meste i din hage. En pall består av 48 sekker á 40 liter.

Passer til:

Drivhus
Grønnsaker
Kjøkkenhage
Krukker

1

stk

Ikke definert

Pall med torvfri plantejord i 40 liters sekker. Foto.
Torvfri jord
Beskrivelse

Den torvfrie jorden inneholder næringsrik kompost og organisk hønsegjødsel som sikrer plantene god etablering og vekst. Den inneholder også trefiber som gir jorden en lett og god struktur så planterøttene får tilgang på luft. Jorden kan brukes som jordforbedring.

 • Kvalitetsjord uten torv
 • Godkjent for økologisk produksjon
 • Tilsatt organisk hønsegjødsel
 • Fri for ugress
 • Jorden har luftig og god struktur

Grønn Vekst sin visjon er å skape en levende jord, rik på mikroliv som bidrar til jord- og plantehelse. Vi baserer vår jord på ulike komposter og organisk gjødsel. Dette er verdifulle gjenbruksressurser med en rik mikroflora. Komposten bidrar med verdifulle næringsstoffer i jorda som frigjøres over tid. Dette er organisk materiale som er viktig for plantens trivsel.

Alle Grønn Vekst produkter er produsert i Norge og er godkjent av Mattilsynet. Jorden er testet og utviklet med tilsyn og kontroll i egen forskningsavdeling.

Torvfri Plantejord i sekk som helles ut i en trillebår

TORVFRI PLANTEJORD inneholder trefiber som gir struktur og gjør jorden luftig.

  © 2024 Grønn Vekst

  Org.nr. 981 711 033 MVA

  Personvern og cookies
  vipps-logovisa-logomastercard-logo