Vi samarbeider med Østfold Gress!

Grønn Vekst har gleden av å annonsere oppstart av et samarbeid med Østfold Gress som er Norges største produsent av ferdigplen. Østfold Gress har levert ferdigplen i hele Norge i 30 år, fra Mandal i sør til Alta i nord.

Gresset har topp kvalitet, og har kort leveringstid. Plenen er spesialkultivert for å lage et fremragende, lavtvoksende og grønt utseende. Gresset er lett å vedlikeholde, slitesterkt og fritt for ugress. Gresset ser fremragende ut fra dagen det blir lagt, og vil ved god skjøtsel opprettholde et flott utseende i mange år fremover.

Lav vekt, lett å legge og rask etablering gjør ferdigplenen til anleggsgartnere og landskapsentreprenørers førstevalg! Plenen passer utmerket til steder hvor man setter strenge krav til utseende, slitestyrke, og hvor man ønsker et lavt vedlikeholdsregime. Gresset er tilgjengelig fra mars til desember avhengig av temperatur, og kan legges når som helst, bortsett fra under store nedbørsmengder.

Du kan få levert med lastebil hjem til deg eller du kan komme å hente ferdigplenen selv.

Ved kjøp av ferdigplen kan du nå få 10% rabatt på ditt jordkjøp i hele september! Bruk tilbudskode HØST ved henvendelse og få en hyggelig pris!