Klodeborg, Stoa

Kjøpe jord eller bark på Klodeborg i Agder? Grønn Vekst er Norges største produsent av jord og leverer næringsrik kompostjord (matjord) og miljøvennlig Bio-Tak som alternativ til tradisjonelt torvtak.

På Klodeborg kan du som privatkunde hente Grønn Vekst jord og bark selv i egen tilhenger. Du betaler i fht. antall tonn som registreres over vekt.

Tilhengerpris for Park-Jord er kr 460 pr. tonn / kr 575 pr m3 inkl. mva.

Tilhengerpris for furubark er kr 2112 pr. tonn / kr 1056 pr. m3 inkl mva.

Åpningstider

Man-Fre: 7-15.30

Kontakt oss

Telefon: 91505673
E-post: post@gronnvekst.no

Her finner du oss

Skrubbedalsveien 30
4848 Arendal

Våre produkter

Park-Jord

Slitesterk jord til hager og grøntareal

En sandholdig jord velegnet til både hager og grøntanlegg. Produktet egner seg spesielt til etablering av plen og bruk i parker og grøntareal. Park-Mix® og Park-Jord er en lett, næringsrik jord som gir rask planteetablering. Brukt til plenareal gir Park-Mix® og Park-Jord en gressmatte som tåler mye tråkk og slitasje. Hovedforskjellen på Park-Mix ® og Park-Jord er sandfraksjonen. Park-Mix ® inneholder natursand og Park-Jord inneholder maskinsand (en mineralholdig fraksjon fra knust fjell som erstatter natursand).

350,- per tonnInkl. mva

Beregn mengde og bestill på nett

Varedeklarasjon

Dekkbark furu

Dekkbark Furu er vår bestselger.

Dette er en type bark som er velegnet til dekklag i buskplantninger og bed. Dekkbark furu er gyllen brun av farge og er bestandig for nedbryting.

1320,- per tonnInkl. mva

Beregn mengde og bestill på nett

Priser tilhengerlass:

Medium tilhenger
kr 460,-