Steinskogen

Kjøpe jord ved Bærums Verk? Grønn Vekst er Norges største produsent av jord og leverer næringsrik kompostjord (matjord).

Kontakt vår sentrale kundeservice for en hyggelig jordprat!

   

Åpningstider

Man-Tors: 6.30-15.30
Fre: 6.30-13

Kontakt oss

Telefon: 91505673
E-post: post@gronnvekst.no

Her finner du oss

Gamle Ringeriksvei 219
1353 Bærums Verk

Våre produkter

Hage-Mix®

Vår beste kompostbaserte jord

En stabil, næringsrik og lett moldjord til de fleste bruksformål. Produktet egner seg spesielt til oppbygging av grønnsakshager, blomsterbed og buskplantinger. Jordtypen er rik på organisk materiale og mikroliv som gjør at plantene holder seg friskere og får bedre tilgang på næringsstoffer.

514,- per tonnInkl. mva

Beregn mengde og bestill på nett

Varedeklarasjon

Park-Jord

Slitesterk jord til hager og grøntareal

En sandholdig jord velegnet til både hager og grøntanlegg. Produktet egner seg spesielt til etablering av plen og bruk i parker og grøntareal. Park-Mix® og Park-Jord er en lett, næringsrik jord som gir rask planteetablering. Brukt til plenareal gir Park-Mix® og Park-Jord en gressmatte som tåler mye tråkk og slitasje.

416,- per tonnInkl. mva

Beregn mengde og bestill på nett

Varedeklarasjon

Anleggs-Jord

Anleggs-Jord, vårt rimeligste alternativ

Anleggs-Jord er en grovere jord beregnet på større park- og anleggsprosjekter. Anleggs-Jord er produsert med basis i skogsjord, kompostert slamkompost og sand. Denne jordtypen er et godt underlag for ferdigplen, da den er næringsrik og tørkesterk. Anleggs-Jord er en grovsåldet vare og er ikke fri for ugras.

284,- per tonnInkl. mva

Varedeklarasjon

Dekkbark furu

Dekkbark Furu er vår bestselger.

Dette er en type bark som er velegnet til dekklag i buskplantninger og bed. Dekkbark furu er gyllen brun av farge og er bestandig for nedbryting.

650,- per tonnInkl. mva

Priser tilhengerlass:

Liten tilhenger
kr 500,-
Medium tilhenger
kr 750,-