Nesodden

Kjøpe jord på Fjellstrand i Akershus? Grønn Vekst er Norges største produsent av jord og leverer næringsrik kompostjord (matjord).

 

Åpningstider

Man-Fre: 7-16

Kontakt oss

Telefon: 91505673
E-post: post@gronnvekst.no

Her finner du oss

Søndre Granerud
1458 Fjellstrand

Våre produkter

Hage-Mix®

Vår beste kompostbaserte jord

En stabil, næringsrik og lett moldjord til de fleste bruksformål. Produktet egner seg spesielt til oppbygging av grønnsakshager, blomsterbed og buskplantinger. Jordtypen er rik på organisk materiale og mikroliv som gjør at plantene holder seg friskere og får bedre tilgang på næringsstoffer. Hoved forskjellen på Hage-Mix ® og Hage-Jord er sandfraksjonen. Hage-Mix ® inneholder natursand og Hage-Jord inneholder maskinsand (en mineralholdig fraksjon fra knust fjell som erstatter natursand).

494,- per tonnInkl. mva

Beregn mengde og bestill på nett

Varedeklarasjon

Park-Jord

Slitesterk jord til hager og grøntareal

En sandholdig jord velegnet til både hager og grøntanlegg. Produktet egner seg spesielt til etablering av plen og bruk i parker og grøntareal. Park-Mix® og Park-Jord er en lett, næringsrik jord som gir rask planteetablering. Brukt til plenareal gir Park-Mix® og Park-Jord en gressmatte som tåler mye tråkk og slitasje. Hovedforskjellen på Park-Mix ® og Park-Jord er sandfraksjonen. Park-Mix ® inneholder natursand og Park-Jord inneholder maskinsand (en mineralholdig fraksjon fra knust fjell som erstatter natursand).

400,- per tonnInkl. mva

Beregn mengde og bestill på nett

Priser tilhengerlass:

Medium tilhenger
kr 700,-