LH Tippen

Kjøpe jord eller bark i Høvåg i Agder? Grønn Vekst er Norges største produsent av jord og leverer næringsrik kompostjord (matjord) og miljøvennlig Bio-Tak som alternativ til tradisjonelt torvtak.

 

Åpningstider

Man-Fre: 7-15

Kontakt oss

Telefon: 91505673
E-post: post@gronnvekst.no

Her finner du oss

Studedalen
Studedalen Deponi
4870 Høvåg

Våre produkter

Hage-Mix®

Vår beste kompostbaserte jord

En stabil, næringsrik og lett moldjord til de fleste bruksformål. Produktet egner seg spesielt til oppbygging av grønnsakshager, blomsterbed og buskplantinger. Jordtypen er rik på organisk materiale og mikroliv som gjør at plantene holder seg friskere og får bedre tilgang på næringsstoffer. Hoved forskjellen på Hage-Mix ® og Hage-Jord er sandfraksjonen. Hage-Mix ® inneholder natursand og Hage-Jord inneholder maskinsand (en mineralholdig fraksjon fra knust fjell som erstatter natursand).

463,- per tonnInkl. mva

Beregn mengde og bestill på nett

Varedeklarasjon

Jord til blomsterbed og stauder

Park-Mix®

Slitesterk jord til hager og grøntareal

En sandholdig jord velegnet til både hager og grøntanlegg. Produktet egner seg spesielt til etablering av plen og bruk i parker og grøntareal. Park-Mix® og Park-Jord er en lett, næringsrik jord som gir rask planteetablering. Brukt til plenareal gir Park-Mix® og Park-Jord en gressmatte som tåler mye tråkk og slitasje. Hovedforskjellen på Park-Mix ® og Park-Jord er sandfraksjonen. Park-Mix ® inneholder natursand og Park-Jord inneholder maskinsand (en mineralholdig fraksjon fra knust fjell som erstatter natursand).

388,- per tonnInkl. mva

Beregn mengde og bestill på nett

Varedeklarasjon

Kompostjord

Proff-Jord

Moldrik jord

Vår jordtype med høyest kompost innhold. Proff-Jord er en stabil og lett moldjord som er lett å arbeide med selv under våte og kalde forhold. Proff-Jord er produsert med ren hage-park-kompost og fraksjonert sand. Proff-Jord er jord som passer til pryd-, buskvekster, trær og gressareal.  Den gode pH-verdien betyr at det ikke vil være behov for kalking på flere år. For en god etablering anbefaler vi nitrogenholdig gjødsel til nærings krevende vekster.

438,- per tonnInkl. mva

Beregn mengde og bestill på nett

Varedeklarasjon

Dekkbark furu

Dekkbark Furu er vår bestselger.

Dette er en type bark som er velegnet til dekklag i buskplantninger og bed. Dekkbark furu er gyllen brun av farge og er bestandig for nedbryting.

1125,- per tonnInkl. mva

Beregn mengde og bestill på nett

Anleggs-Jord

Anleggs-Jord, vårt rimeligste alternativ

Anleggs-Jord er en grovere jord beregnet på større park- og anleggsprosjekter. Anleggs-Jord er produsert med basis i skogsjord, kompostert slamkompost og maskinsand. Denne jordtypen er et godt underlag for ferdigplen, da den er næringsrik og tørkesterk. Anleggs-Jord er en grovsåldet vare og er ikke fri for ugras.

215,- per tonnInkl. mva

Varedeklarasjon

Priser tilhengerlass:

Liten tilhenger
kr 300,-
Medium tilhenger
kr 600,-