Hva med et torvfritt hyttetak?

Om du er i startfasen av hyttedrømmen og ser etter tomt, på utkikk etter moderne hytteutstyr, opptatt av interiør, eller rett og slett drømmen er et nytt hyttetak – ja da er høstens Hyttemessen på Hellerudsletta noe for deg – «Hyttefolkets møtested gjennom årtider».

Grønne gresskledde tak hører fjellet til, og er den riktig gode norske tradisjonen. I gamle dager ble torv stukket ut manuelt i en myr, snudd opp ned og lagt på taket.  Dette er for tungvindt i dag – og mange løsninger finnes på markedet. Felles for de fleste er at de består av 90-100% torvmyr – et produkt som det tar naturen kanskje 10 000 år å lage.  Nå er det stort fokus på de negative miljøkonsekvensene av å høste myr på denne måten – og Fremtiden i våre hender og Greenpeace er miljøvernorganisasjoner som er svært negative til praksisen med å drive ut torv og utløse store CO2 utslipp.

Det høres kanskje ut som en umulighet å lage torvtak uten torv – men det har faktisk Grønn Vekst gjort helt siden 2001!  Våre torvtak består utelukkende av kompostprodukter – som er resirkulering av bark, hageavfall og slam. Vi kaller takene for «BIO-TAK» – noe som signaliserer at vi leverer et biologisk aktivt produkt, med naturlige næringsstoffer.

Våre Bio-Tak kan vi levere både med grabb rett på taket – og i storsekker.

Tradisjon tro er vi i Grønn Vekst med på årets begivenhet for hytteinteresserte.  Vi stiller våre fremste eksperter innen faget, så besøk oss gjerne på stand nr 62 for en hyggelig hyttetak prat.

Om du ikke skal ha anledning til å treffe oss på hyttemessen kan du selvsagt nå oss på annet vis – ta kontakt på 91505673 eller post@grønnvekst.no

Praktisk info om hyttemessen:

Hyttemessen 25.-28 april
Exporamasenteret, Hellerudsletta.
Torsdag og fredag 12-19.
Lørdag og søndag 10-17.