Hva med et torvfritt hyttetak?

Om du er i startfasen av hyttedrømmen og ser etter tomt, på utkikk etter moderne hytteutstyr, opptatt av interiør, eller rett og slett drømmen er et nytt hyttetak – ja da er høstens Hyttemessen på Hellerudsletta noe for deg – «Hyttefolkets møtested gjennom årtider».

Grønne gresskledde tak hører fjellet til, og er den riktig gode norske tradisjonen. I gamle dager ble torv stukket ut manuelt i en myr, snudd opp ned og lagt på taket.  Dette er for tungvint i dag – og mange løsninger finnes på markedet. Felles for de fleste er at de består av 90-100% torvmyr – et produkt som det tar naturen kanskje 10 000 år å lage.  Nå er det stort fokus på de negative miljøkonsekvensene av å høste myr på denne måten – og Fremtiden i våre hender og Greenpeace er miljøvernorganisasjoner som er svært negative til praksisen med å drive ut torv og utløse store CO2 utslipp.

Det høres kanskje ut som en umulighet å lage torvtak uten torv – men det har faktisk Grønn Vekst gjort helt siden 2001!  Våre torvtak består utelukkende av kompostprodukter – som er resirkulering av bark, hageavfall og slam. Vi kaller takene for «BIO-TAK» – noe som signaliserer at vi leverer et biologisk aktivt produkt, med naturlige næringsstoffer.

Våre Bio-Tak kan vi levere både med grabb rett på taket – og i storsekker.

Du når oss på 91505673 eller post@grønnvekst.no