Hva har skjedd i 2016? En kort oppsummering av året som har vært.


gronnvekst_messe

Året 2016 går mot slutten, og vi i Grønn Vekst ønsker å oppsummere året som veldig givende og inspirerende. Vi har deltatt på flere messer og stands rundt omkring, noe som har overgått all vår forventning med både besøksrekord på messer og godt salg.

Vi startet året på Hyttemessen den 31 mars på Hellerudsletta, med stappfullt av utstillere og besøkende. Rundt 250-260 utstillere var på plass, og med rundt 15 000 besøkende hadde vi hendene fulle på stand!

Kort tid etter var det tid for Hagemessen i april. Her fikk vi stå sammen med Norsk Naturgjødsel, som er våre samarbeidspartnere, og opplevde gleden av besøksrekord med mer enn 20 000 besøkende. Flere av de som var innom var opptatt av miljøvennlige produkter, og dette var veldig gledelig for oss å se.

Tidlig i juni ble det arrangert Åpen dag på Franzefoss Pukkverk, og selvfølgelig var vi med på dette. Både store og små satt pris på de ulike aktivitetene som ble arrangert på pukkverket.

I september var det dags for å delta med stand på Dyrsku’n, et tradisjonsrikt arrangement som hadde sitt 150 års jubileum i år. Det ble feiret med besøksrekord her også, med over 94 000 tusen besøkende.

I slutten av september var det igjen tid for Høstmessen på Hellerudsletta. Atter en gang kunne vi være stolte av en helg med blide hyttefolk som ønsket informasjon og levering av kompostbasert tak fra Grønn Vekst. Det er ingen tvil om at hyttefolket mer enn noen gang er bevisst på valg av tak i fjellheimen, og at alternativ til gammeldags torvtak er svært aktuelt. Bio-Tak er vår merkevare, og er tilgjengelig over hele Sør-Norge - fra Agder i sør til Trøndelag i nord. I og med at produktet produseres lokalt, sikrer dette hyttefolket gode priser og kort responstid ved levering fra oss.

Til slutt var vi innom og holdt en kort presentasjon på NLA (Norske Landskapsarkitektersforening) sin Høstkonferanse, hvor arkitektur-interesserte mennesker samlet seg for å diskutere tilhørlighet til landskap.

Vi vil takke alle våre kunder for året som har gått, og håper at det kommende året vil være like minst like innholdsrikt og bra!